Slitt hus solgt for 9,2 mill. - rives tvert

Enebolig og 1,5 mål stor tomt på Madla gikk for 9,2 millioner - 1,2 millioner over prisantydning. Huset skal rives tvert.

Denne eiendommen ble kjøpt for 9,2 millioner. Det første kjøperen skal gjøre er å rive. Foto gjengitt med tillatelse fra megler.
Ukens vintips
Jone Thomassen i Focus Eiendom har forestått salget av en rekke av de dyreste eiendommene i Stavanger-området.Finansavisen skriver fredag at Thomassen nylig har solgt en enebolig med 1,5 mål stor tomt i Ragnhilds gate på Madla for 9,2 millioner kroner - hele 1,2 millioner over prisantydning.Det tilsvarer 6,13 millioner kroner - per mål. Ifølge annonsen er boligen "av meget enkel standard, og totalrenovering må påregnes". Men det som har lokket utbyggeren som kjøpte er "mulighetene for fraskilling av tomt, og bygging av nye hus".- Det første som vil skje etter overtagelsen er at huset rives og det gjøres klar til to nye eneboliger på 300 kvadratmeter hver. Når boligene står ferdig vil de ha en tomtepris på rundt 5 millioner kroner hver, og det er absolutt i øvre sjikt i Stavanger, sier Thomassen til avisen.