Telenor har 10.000 kvm. ledig

10 000 kvadratmeter lokaler står ledige i Telenor-senteret på Fornebu.

Næringseiendom

Kommunikasjonsansvarlig Katrin Skjong i Telenor Eiendom bekrefter overfor NEnyheter at ca. 10 000 kvadratmeter lokaler står ledige i Telenor-senteret. Det tilsvarer en ledighet for hele bygget på rundt 7 prosent.- Det vil alltid være noe ledighet i et så stort bygg, sier hun.Blant leietagerne, foruten Telenor, finner vi Accenture, Aker Solutions, Statoil og Telenors kinesiske samarbeidspartner Huawei - pluss prosjektgrupper i Statoil og Aker Solutions. DnB NOR Næringsmegling har i oppdrag å skaffe nye leietagere.- Vi har et fleksibelt bygg, som er lett å åpne opp, og vi kan gjøre tilpasninger helt ned til én sone, som rommer 35-50 ansatte. Hovedbygget er delt inn i A, B, C, D osv., som igjen er delt inn i soner. Det er enkelt å flytte vegger og å gjøre om på møterommene i bygget, svarer Skjong på nettstedets spørsmål om hvilke lokaler som er ledige i Telenor-senteret.

Nyheter
Næringsliv