- Fire år i helvete

Investorduo mener forretningspartner har gitt dem snart fire år "i helvete" i Brasil.

Foto: Javier Gil - Creative Commons
Næringseiendom

Investorene Trygve Kristiansen og Arvid Birkeland i Trondheim mener forretningsparteren Alf J. Sverkmo har gitt den snart fire år i helvete. Sverkmo på sin side hevder Kristiansen, grunnlegger av eiendomsselskapet Blue Marlin Group, truet med å få ham drept.- Hvis jeg ikke skrev under og sa fra meg aksjene mine i Blue Marlin Group, truet han med å arrangere en jungeltur som jeg aldri ville komme tilbake fra, sier Sverkmo ifølge DNKristiansen og Birkeland har siden begynnelsen av 2000-tallet satset stort på eiendom i Natal i Brasil. I snart fire år har de hatt forbud mot å reise ut av landet. Brasilianske myndigheter skal dessuten ha tatt beslag i all næringsvirksometen deres.Investorduoen har fått dispensasjon til å reise til Norge i forbindelse med en rettssak i Inntrøndelag tingrett. Sverkmo er saksøkt for ærekrenkende uttalelser.- Det har vært et helvete siden dette startet. Rettssaken er første steg i prosessen med å renvaske oss, sier Birkeland til DN.

Nyheter
Næringsliv