BWG skal bygge 35 boliger i Sundsvall

BWG Homes ASAs datterselskap Myresjöhus AB skal levere 35 boliger til Sveriges største, riksdekkende boligbyggerlag.

Toppsjefen i BWG Homes, Lars Nilsen - Foto: Finansavisen
Næringseiendom

BWG Homes ASAs datterselskap Myresjöhus AB har inngått en avtale med HSB om leveranse av 35 boliger til HSBs boligprosjektet i Sundsvall i Sverige. HSB er Sveriges største, riksdekkende boligbyggerlag. Avtalen omfatter hele prosessen, fra utvikling til innflytningsklare boliger, og har en kontraktsverdi på ca 57 millioner svenske kroner.Prosjektet er i oppstartsfasen, og innflytting er planlagt til vinteren 2011/2012.- Vi har funnet en samarbeidspartner som kan oppfylle våre behov, og som kan vurdere helheten og samtidig har de riktige produktene, sier Christer Berglund, administrerende direktør i HSB, region Mitt.- Vi er svært fornøyd med å få denne avtalen. Myresjöhus og HSB har i mange år hatt et godt samarbeid i ulike deler av Sverige. Vi utfyller hverandre kompetansemessig og arbeider kontinuerlig med forbedringer, til glede for forbrukerne, sier Mikael Olsson, administrerende direktør i Myresjöhus.

Nyheter
Børs