Toppsjef måker ut BWG-aksjer

- Vi føler tidspunktet er riktig med hensyn til at nye aksjonærer skal få en positiv reise, sier Lars Nilsen. Han vil selge inntil 16 millioner aksjer.

Toppsjefen i BWG Homes, Lars Nilsen - Foto: Finansavisen
Næringseiendom

Lars Nilsen har hyret inn Arctic Securities og SEB Enskilda som tilretteleggere og "joint bookrunners" når Lani Industrier AS, Lani Development AS og Lagulise AS (samlet benevnt Lani) skal gjennomføre et mulig annenhåndssalg av inntil 16 millioner aksjer i BWG Homes, går det frem av en børsmelding.Boken åpnes i dag klokken 17.30, og vil være åpen til klokken 08.30 i morgen. Tilretteleggerne forbeholder seg retten til å forlenge eller forkorte salgsperioden, men boken vil ikke stenge tidligere enn klokken 20.00 i dag.- Riktig at flere skal få en positiv reise- Lani er et privat investeringsselskap og har et ønske om å balansere og diversifisere sin porteføljeeksponering. Vi har tro på at BWG vil fortsette å utmerke seg og skape verdier for sine eiere, samt at selskapet er i starten på en positiv syklus.- Med denne bakgrunn føler vi tidspunktet er riktig med hensyn til at nye aksjonærer skal få en positiv reise. Vi tror også det vil være en fordel for BWG at det nå blir en bredere aksjonærbase med forventet økt likviditet i aksjen samtidig som Lani fortsatt vil være største aksjonær, sier BWGs toppsjef og Lanis kontrollerende aksjonær Lars Nilsen i en kommentar.Han presiserer at dette ikke har noe innvirkning på Lars Nilsens rolle i BWG.BWG Homes sluttet i dag på 24,80 kroner, etter en nedgang på 1,2 prosent.

Nyheter
Børs