Bananas etter billigere boliger

- Det er helt vilt. Andre utbyggere ringer og spør "hva i h... er det som skjer", sier megler Tom Z. Bliksmark. På tre uker ble 61 leiligheter solgt på Jessheim.

Fra første byggetrinn av flere i Saga Senter. Foto: Ring Eiendomsmegling.
Næringseiendom

Rom Eiendom har fått en pangstart på Saga Senter, første etappe av den storstilte utbyggingen av Dampsagtomta i sentrum av Jessheim. Det skriver Finansavisen tirsdag.93 av 120 to- til fireromsleiligheter i første byggetrinn ble lagt ut for tre uker siden. Nå er 61 av dem solgt.- Det er helt vilt. Andre utbyggere ringer og spør "hva i h… er det som skjer". (...) Det er tydelig at mange er villig til å flytte ut av Oslo for å få mer bolig for pengene, sier Tom Z. Bliksmark i Ring Eiendomsmeglings nybyggavdeling.Prisene starter på 1,3 millioner kroner, med et snitt hittil på 37.400 kroner per kvadratmeter. Garasjeplass og terrasse eller hage er inkludert.Ifølge avisen omfatter utbyggernes planer for området ca. 7.000 kvadratmeter næringsarealer, 75.000 kvadratmeter parkeringskjeller - og 800 leiligheter.

Nyheter
Personlig økonomi