Dæhlie bygger skiby til 2,5 mrd.

Investor Bjørn Dæhlie skal bygge hytteby i svenske Åre til 2,5 milliarder kroner.

Bjørn Dæhlie - Foto: Scanpix
Næringseiendom

Investor Bjørn Dæhlie skal sammen med Skistar og en svensk investor bygge en hytteby på 1.000 mål til 2,5 milliarder kroner like utenfor sentrum av svenske Åre. Investorene håper nå å starte byggingen om to år, skriver Finansavisen.- Planen er å bygge 500 leiligheter, butikker, restauranter og å bygge opp et helt nytt sentrumsområde. I tillegg staser vi på å selge ut 500 hyttetomter, sier Dæhlie til avisen.Feltet vil bli liggende helt inntil dagens skibakker, slik at det vil få en ski-in ski-out beliggenhet. Dæhli er hovedaksjonær med en eierandel på 74 prosent, mens Skistar eier 16 prosent og en svensk investor sitter på 10 prosent.Vis større kart

Nyheter
Næringsliv