- De burde heller jobbe i kassa på Rimi

Privatmeglerens Anders Langtind mener det råder "horetilstander" blant eiendomsmeglerne.

Anders Langtind, Privatmegleren Ullevål stadion. Foto: Finansavisen.
Næringseiendom

Det lave tilbudet har bidratt til å sende norske boligpriser til rekordhøye nivåer. Det gir store utfordringer for eiendomsmeglere med provisjonsbasert lønn, og de er det mange av, skriver Finansavisen.- De burde heller jobbe i kassa på Rimi, sier megler og partner Anders Langtind i Privatmegleren Ullevål Stadion om at enkelte meglere presser prisene til ekstremt lave nivåer.- Så gjevt er det ikke å stå på visning lørdag og søndag, fortsetter han, og hevder overfor avisen det har rådet "horetilstander" blant meglerne i det siste.Langtind forteller om en kunde som gikk til en konkurrent som tilbød en meglerprovisjon på 0,85 prosent av en antatt salgssum på ca. tre millioner kroner - mot normalt rundt 2,0 prosent.- Slike priser er ikke et sunnhetstegn i det lange løp, sier NEF-leder Christian Dreyer til Finansavisen.

Nyheter
Næringsliv