Brynestad selger vanvittig palass for 45 millioner

Er du sugen på egen eiendom som blant annet er utstyrt med ridebane, svømmehall, gymsal, tennisbane og egen stall? Da må du bla opp 45 millioner - og kontakte Atle Brynestad.

Atle Brynestad og Linn Stokke - Foto: Scanpix
Næringseiendom

Atle Brynestad og Linn Stokke selger sitt Soria Moria-palass i Oslo, og håper og få 45 millioner kroner for eiendommen.Brynestad sier til dn tirsdag at han selger Voksenkollen-perlen fordi de fleste av hans barn nå har flyttet ut og at man derfor ikke trenger all plassen.Eiendommen, som ligger rett over veien fra Voksenkollen stasjon og Tomm Murstad skiserservice, er totalt på 9,8 mål og har blant annet egen stall, ridebane, svømmehall, gymsal og tennisbane. Selve hovedhuset er på 880 kvadratmeter.Brynestad og Stokke kjøpte eiendommen for 6 millioner kroner i 1989. Siden den gang har det blitt foretatt flere oppgraderinger av området.Vis større kart Se skråfoto av eiendommen herDet er firmaet Advokatene Sem & Johnsen som skal stå for salget av eiendommen.Brynestad har bygget opp milliardverdier to ganger bare for å se mesteparten forsvinne etter konkurser og økonomisk trøbbel.Investoren måtte blant annet selge sitt livsverk Smart Club i 2008, et salg han i mars i år uttalte at han angret på.- Jeg angrer på salget til Coop. Vi fikk 500 millioner kroner mindre enn det vi skulle hatt. Hver gang jeg svikter min egen intuisjon i ansettelser eller andre avgjørelser, så går det dårlig, sa Brynestad den gang.

Nyheter
Personlig økonomi