Et drøyt år tok det å selge den eksklusive strandvillaen til Ole Robert Reitan på Nesøya i Asker. Men nå kan eiendomsmegler og partner i Nordvik&Partners, Nils O.M. Nordvik, bekrefte at villaen er solgt.Prisantydning skal ha vært 30 millioner kroner. Endelig pris er ikke kjent.- Jeg kan ikke si noe om hva boligen ble solgt for, sier Nordvik til HegnarOnline. Han legger imidlertid ikke skjul på at markedet for dyre boliger er langt bedre nå.- Det er et mye bedre marked for boliger i denne prisklassen. Det har løftet seg, og vi ser at det skjer mye mer i dette sementet, sier Nordvik til HegnarOnline.Reitan kjøpte boligen, som i dag består av blant annet svømmebasseng, trippelgarasje, egen sandstrand og brygge, for 18,6 millioner kroner i 2001.Nordvik sier til HegnarOnline at han tror markedet for dyre boliger vil bli bra også fremover.