Kappes om kontorvillaer

En rekke villaer som ble kontorisert på 1990-tallet blir boliger igjen. - Det er jo fantastisk med en villa man kan bygge om til bolig igjen, sier eiendomsmegler Nils O. Nordvik.

- Folk vil bo på Frogner og er villige til å betale. Også leiemarkedet er veldig bra, sier eiendomsinvestoren og utvikleren Kenneh Sandvold til dn.I mai kjøpte han byvillaen i Tidemands gate 7, som har vært brukt til kontorer i en årrekke, for nærmere 26 millioner kroner. Planen er å leie ut først, for så senere å bo der selv.Sandvold sier at villaene har en langt høyere verdi som bolig enn som kontorer.Eiendomsmegler Nils O. Nordvik i Nordvik & Partners mener etterspørselen er stor.- Og det ikke er så rart. Det er jo fantastisk med en villa i tre etasjer som man kan bygge om til bolig igjen, sier Nordvik.