Rev 43 mill.-villa for å bygge "litt høyere"

Eiendomsinvestor, Åge Rindal, la 43 millioner på bordet for å sikre seg luksushus. Nå er det revet for at han skal få bygge en knapp meter høyere.

En byggeplass - Foto: Scanpix

Eiendomsinvestor Åge Rindal (70) ønsket seg større takhøyde i loftsetasjen. Derfor rev han onsdag eneboligen fra 1987 på eiendommen han i vinter kjøpte for 43 millioner kroner, skriver dn.- Det var ikke noe dårlig hus, men det holdt ikke dagens standard, sier Rindal til avisen.Rindal ønsket i utgangspunktet å utvide den snaut 400 kvadratmeter store eneboligen på tre sider: Et litt større inngangsparti, en utvidelse av kjøkkenet med en vinterhage og en liten utvidelse av stuen. i tillegg til å heve taket på hoveddelen av bygningen med 80 centimeter. Det lot seg imidlertid ikke gjennomføre uten videre.Rindal sier til dn at det ville blitt mye dyrere enn å rive, og at var grunnen til at de søkte om å få rive huset.