Avlyser alle boligvisninger

NEF og EFF avlyser alle visninger søndag 21. august, dagen da hele Norge skal minnes terrorofrene fra 22. juli. - Vi forventer at alle meglere respekterer dette, sier NEF-direktør Finn Tveter.

Blomsterhavet utenfor Oslo domkirke som stadig vokser til minne om-, og til støtte for ofrene for terrorangrepet i Regjeringskvartalet og på Utøya 22.juli. Foto:Scanpix Roald, Berit
Næringseiendom

I dyp respekt for ofrene og medfølelse for alle nærstående etter terrorangrepene på regjeringskvartalet og Utøya 22. juli, er alle visninger avlyst på dagen for nasjonal minnemarkering, søndag 21. august 2011.Det opplyser NEF og EFF i en kort felles pressemelding mandag.Minnemarkeringen vil finne sted i Oslo Spektrum, etter en beslutning tatt av regjeringen i samråd med de politiske partiene på Stortinget. Etterlatte, overlevende og andre direkte berørte vil bli invitert, sammen med hjelpemannskaper, helsepersonell og andre som bidro i forbindelse med hendelsene.- Eiendomsmeglere har ofte visninger også på søndager, men akkurat denne søndagen vil det være direkte upassende å gjennomføre visninger.- Når styrene i NEF og EFF har kommet frem til denne felles beslutningen forventer vi at alle foretak og meglere respekterer dette, sier NEF-direktør Finn Tveter.

Nyheter
Politikk