Kjøper hotell for én milliard

KLP Eiendom kjøper topp moderne hotell midt i hjertet av Stockholm for én milliard kroner.

Foto: KLP Eiendom.
Næringseiendom

KLP Eiendom har kjøpt eiendommen Klockan 1 i Stockholm for én millard kroner, og fortsetter dermed ekspansjonen i Sverige. Selger er Skandia-eide Diligentia.Scandic skal drifte hotellet Scandic Grand Central med 400 rom på en langsiktig leieavtale. I tillegg består eiendommen av 20 leiligheter, butikklokaler og et teaterlokale.Eiendommen fra 20-tallet ligger meget sentralt i Vasagatan, og har blitt fullstendig ombygget til 2011-standard.- Med Scandic som operatør i en nyoppusset bygning i god, gammel stil og med uovertruffen beliggenhet, vil dette bli et av Stockholms mest ettertraktede hoteller, sier KLP Eiendom-sjef Gunnar Gjørtz i en kommentar.

Nyheter
Næringseiendom