Selger indrefilet i Bogstadveien

Selvaag-arvingene Olav H. og Frederik Selvaag har solgt "Tatler-gården" i Bogstadveien. Prisen anslås til 350 millioner kroner.

Olav H. Selvaag. Foto: Finansavisen.
Næringseiendom

CB Richard Ellis (CBRE) har gjennom fondet Pan European Core Fund (PEC Fund) kjøpt Bogstadveien 11, den såkalte Tatler-gården på hjørnet av Bogstadveien og Sporveisgata i Oslo.Det opplyser CBRE ifølge NEnyheter.no i en pressemelding.Selgerne av det fem etasjer høye forretningsbygget der H&Ms nye "flagship store" holder til er eid av barnebarna til Olav Selvaag, Olav og Frederik, gjennom selskapet Sealbay.Salgssummen er ikke oppgitt, men etter det nettstedet har grunn til å tro er snittleien for gården i overkant av 4.000 kroner per kvadratmeter, med leieinntekter på rundt 20 millioner kroner i året. En pris på eller over 350 millioner kroner karakteriseres derfor som "ikke usannsynlig".

Nyheter
Næringsliv