Det finnes mye flott eiendom i Norge. Bloksbergveien 4 A på Husøy utenfor Tønsberg faller utvilsomt innenfor denne kategorien. Eiendommen på rundt åtte mål og et hovedhus med P-rom (primærrom) 359 kvadratmeter over to etasjer legges i disse dager ut med en prisantydning på 39 millioner kroner.
- Sjelden, herskapelig og unikEtt mål med skiferArtikkelen fortsetter under bildet.Basseng, brygge og tennisbaneIngen boplikt
Taksten er satt til 40 millioner kroner.- Sjelden anledning, herskapelig og unik, sier eiendomsmegler Beate Ellingsen i Privatmegleren Aveny til HegnarOnline når vi ber henne om å fremheve tre ting ved eiendommen - ifølge annonsen en "bolig i særklasse".- Det er helt rått. Med eiendommen følger to doble garasjer over to etasjer, samt to gjestehus som en for eksempel kan leie ut, ha som gjestehus eller til bolig for praktikant, legger hun til.En evt. ny eier kan videre glede seg over panoramautsikt mot Bolærne, Torgersøya, Jeløya og Østfoldlandet, sol fra morgen til kveld, tre verandaer og én terrasse på i alt 42 kvadratmeter. I tillegg følger store markterrasser med utgang fra kjøkken og vinterhage i 1. etasje. Med unntak av en tre kvadratmeters østvendt veranda med sinkbeslag, er alt belagt av skifer. Ifølge annonsen er det lagt ca. 1.000 kvadratmeter skifer på terrasser og utearealer. Gårdsplassen er for øvrig lagt i granitt brostein.Hva slags kjøpere kunne denne eiendommen passe for?- For eksempel kunne den passe for folk som ønsker seg fra litt større byer og inn til Vestfold. Og vi ser ikke bort fra at det faller litt interesse fra kjøpere som ønsker seg en litt spesiell fritidsbolig, sier eiendomsmegleren videre.- Du har riktignok en nabo som er synlig, men vi snakker ikke akkurat om masse boliger i klynge, så beliggenheten er likevel veldig usjenert - og luftig. Her er du for deg selv, og kan lett gå tur på egen tomt, fortsetter Ellingsen overfor HegnarOnline. Eiendommen omfatter også en tennisbane, et 4 x 9 meter stort svømmebasseng, en brygge for litt større båter, samt en parkmessig tomt på ca. åtte mål.Innvendig er det heller ikke noe å si på standarden. Bygningene ble totalrehabilitert i 2003/04, og fremstår ifølge annonsen som "meget påkostede". På det ene (av to) badet finner du et innmurt boblebadekar med granitt topplate, mens kjøkkeninnredningen er av type Kvænum.Videre er hovedhuset også utstyrt med et integrert Bang & Olufsen-anlegg.Gjestehusene har P-rom på 76 og 57 kvadratmeter, begge over to etasjer.Du sier dette er en sjelden anledning. Hvordan er det å prise en slik eiendom?- Vi har tatt utgangspunkt i taksten, så gjenstår det å se hvordan markedet responderer på det, sier Ellingsen, som kan fortelle at hun allerede har fått henvendelse på eiendommen.Dagens eier har bodd på eiendommen, men det er verdt å merke seg at den ikke har boplikt.- Dermed kan vi også nå evt. hyttefolk, avslutter eiendomsmegleren i Privatmegleren overfor HegnarOnline.Alle bilder er gjengitt med tillatelse fra megler/eier.