Tvenge jr: Nærmeste bud var rett under vårt

Torstein Tvenges sønn Magnus svarer på påstandene om at 350 millioner kroner var for mye for Handelsbygningen i Henrik Ibsens gate i Oslo.

Handelsbygningen i Oslo. Foto: DnB NOR Næringseiendom
Næringseiendom

Finansavisen omtalte salget av Handelsbygningen i Henrik Ibsens Gate 60 allerede i juni, uten at transaksjonsleder Pål Berg i DnB NOR Næringsmegling kunne navngi den nye eieren.DN omtaler i dag Tvenge-selskapet Fram Management som kjøperen, men ifølge NEnyheter har dette lenge vært en dårlig skjult hemmelighet i markedet. Kjøpesummen er 350 millioner kroner før justeringer for eiendommen med bruttoareal 13.265 kvadratmeter.- Vi kan konvertere 7. etasje i bygget fra lager til kontor og øke graden av kontorarealer i eiendommen. Vi har regnet litt på det og kommet frem til 150-160 millioner kroner i oppussing, sier Torstein Tvenges sønn Magnus.- Det er betydelig i forhold til kjøpesummen, men vi mener at eiendommen kan gi en årlig kontantstrøm på 35-40 millioner i året etter oppgraderingene, føyer 31-åringen til.Nettstedet er kjent med at aktører mener Tvenge har kjøpt for dyrt.- Det nærmeste budet var rett under vårt. (...) Det var syv budgivere totalt, og vi har betalt markedspris denne gangen. Prisen virker kanskje høy med tanke på dagens leiesituasjon, men vi har en langsiktig tro på eiendommen, sier han til NEnyheter.

Nyheter
Næringsliv