Persbrandt selger unna nok en perle

Tidligere i høst kvittet den svenske skuespilleren Mikael Persbrandt seg med en lukuseiendom i Salsjöbaden utenfor Stockholm. Nå står nok en eiendom for tur.

Foto: Scanpix

- Med havet som nærmeste nabo og svøpt i den kjente Gotlandsskogen, er dette et av Gotlands heftigste sommerhus, skriver eiendomsmegleren i en presentasjon av Mikael Persbrandts Gotlands-perle som nå ligger ute for salg, skriver di.se.Persbrandt kjøpte eiendommen gjennom sitt selskap, Cambo Production, som leier ut eiendom til skuespillere og teaterforestillinger. Etter planen var det meningen at det 107 kvadratmeter store huset også skulle leies ut, men ifølge det svenske skatteverket ble det i langt større grad benyttet til private aktiviteter.Det resulterte i 175.000 svenske kroner ekstra i skatt i året for skuespilleren - en skatt Persbrandt mest sannsynlig ikke er interessert i å betale.Nå selger han nemlig eiendommen for 4,5 millioner svenske kroner. Det er samme sum som han en gang betalte for eiendommen.Les også: Persbrandt tjener millioner på hussalg