Stordalen kjemper om rå luksus i vannkanten

For første gang skal byen få flotte seg med et 5-stjerners hotell. - Vi skal gjøre noe som aldri er gjort tidligere, sier en av herrene som ønsker å bygge.

Petter Stordalen. Foto: Scanpix

Petter Stordalen og hans Nordic Choice Hotels skal være en av aktørene som ønsker å bygge Stavangers nye 5-stjernes hotell ved Sandvigå, like ved vannkanten.Blant de andre interessentene finner man Arthur Buchardt, Bjergsted Hotell AS, Hotell Utviklingsselskap og KLP Eiendom, skriver Rogalands Avis.Stordalen selv tror Stavanger by trenger et nytt råflott hotell.- Jeg tror Stavanger mangler en sånn type hotell, det er en internasjonal by. Vi bygger for tiden et slikt hotell på Tjuvholmen i Oslo, og det er noe av det samme vi kan tenke oss å bygge i Stavanger. Og med den beliggenheten som det hotellet vil få, med nærheten til konserthuset, så må vi gjøre noe som ikke er gjort før i Stavanger, sier Stordalen.