Edvald Boasson Hagen kjøpte fredag ettermiddag en arktitekttegnet villa i Nypeveien på Nordberg for 17,3 millioner kroner, skriver Finansavisen.Det var 200.000 kroner under prisantydning.Sykkelproffen kan glede seg over en ifølge annonsen "sjeldent delikat og innholdsrik" og usjenert beliggende bolig med P-rom 279 kvadratmeter og meget høy standard, i tillegg til 721 kvadratmeter pent opparbeidet hage og ikke minst panoramautsikt over Oslo.Salget ble for øvrig forestått av Terje Tinholt i Nordvik & Partners.Videre følger påkostede hvitevarer, moderne designvalg og smarte planløsninger. Boasson Hagen får fem soverom, og ifølge avisen "en drøss med teknologiske gadgets", som komplette KNX-styresystemer (skal sikre energieffektivitet) og multiroms lyd- og bildeanlegg.Boligen ligger bare 200 meter unna der John Arne Riise kjøpte for 18 millioner kroner i fjor.