Advokat og eiendomsmegler i Privatmegleren Aveny, Odd Kalsnes, er ikke i tvil om hva det er høyest etterspørsel etter på vestkanten for tiden; ikke en flott leilighet eller et fornemt townhouse, men en egen plass til bilen. På Gimletoppen går garasjeplasser under bakken for halvannen million, og selv biloppstillingsplasser langs veien kan være verdt 500.000 kroner, skriver Finansavisen.- Det smarteste du kan gjøre, er å investere i parkering på Oslo vest. Da må du imidlertid være forberedt på at det koster mye penger, sier Kalsnes til avisen, og mener han kunne solgt ti av dem om dagen hvis de hadde eksistert.- Det er en enorm rift etter parkeringsplasser, det er nærmest umulig å skaffe det. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger et leilighetssalg på Frogner har stanset fordi salgsobjektet manglet nettopp det, sier han.