Ingen snakker om det: At gunstige skatteregler bidrar til å blåse opp boligprisene.Men under en boligpolitisk debatt i regi av Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL) torsdag bestemte Unge Venstres leder Sveinung Rotevatn seg for å "bryte reglene", skriver dn.no.- Det er jo dette som er elefanten i rommet. En må faktisk se at reglene om skattefradrag for renter er en massiv usolidarisk overføring av penger fra de som står utenfor boligmarkedet til de som allerede er i boligmarkedet, sa han.I stedet for å snakke om det egentlige problemet innføres ifølge Rotevatn "sånne ting som 15 prosents krav til egenkapital".Høyres Michael Tetzschner advarte ifølge nettavisen Rotevatn og Venstre mot å begå politisk selvmord.- Vi vil gjerne samarbeide med Venstre både før og etter valget, men det forutsetter at dere er på Stortinget, sa han ifølge dn.no.