Toppleilighet på Røa solgt for 20 millioner

At T-banen suser forbi åtte ganger i timen hindret ikke en kjøper i å legge 20 millioner kroner på bordet for leilighet på Røa i Oslo.

Røa Bad. Illustrasjon: Petter Yran & Bjørn Storbraaten Architects.
Næringseiendom

I Austliveien 12, noen meter fra Røa T-banestasjon, har Auctus siden primo mai solgt 51 av 57 leiligheter i prosjektet "Røa Bad", til en snittpris på nesten 64.000 kroner kvadratmeteren.Blant disse er toppleiligheten på 230 kvadratmeter, omringet av 197 kvadratmeter terrasse. Leiligheten som vil fylle hele toppetasjen i det ene av tre bygg gikk for 19,8 millioner kroner, skriver Finansavisen.Med noen tilvalg bikker den fort 20 millioner kroner - en tidligere uhørt sum på Røa.Auctus kjøpte ifølge avisen tomten for 13 millioner kroner i 2010, og forpliktet seg samtidig til å bygge og drifte det nye, offentlige badet på Røa.- Røa har fått økt attraktivitet. En ser et tydelig mønster i at folk som flytter fra hus til leilighet ønsker seg en annen boform, men ikke et annet boområde, sier Sem og Johnsen-megler Thorvald Schiander Petersen.Prosjektet med hovedsaklig 4-romsleiligheter på 100-130 kvadratmeter følger med eget treningssenter og P-garasje med heis opp. Antatt byggestart er i høst.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Personlig økonomi