Centrumgården AS har i dag inngått kontrakt med Veidekke Entreprenør AS om bygging av nytt kjøpesenter på Hamar. Prosjektet CC Hamar Stadion består av forretninger, kontorer, parkeringsanlegg, varemottak, servicearealer og utomhusanlegg.Kontrakten skal utføres i totalentreprise, og har en totalverdi inkludert innredningsarbeider på 900 millioner kroner eksklusive merverdiavgift.Det skal bygges nytt kjøpesenter på tomten etter ærverdige Hamar Stadion. Anlegget vil bestå av parkering med varemottak i kjeller med direkte adkomst til kjøpesenter i to plan. I tillegg skal det bygges kontorer og parkanlegg på taket av kjøpesenteret. Prosjektet består av ca 65 000 m2 nybygg. CC Hamar Stadion er den største utbyggingen i innlandet siden OL på Lillehammer, og vil bli et senter for vekst og utvikling i Hamar og i regionen.- Det er spesielt hyggelig at vi har lyktes og fått fornyet tillit av en kunde som vi i Mjøsområdet har bygget for siden 1980-tallet, sier distriktsleder Gudmund Lien Bjørnstad i Veidekke. Eiere av Centrumgården AS er Hage-familien fra Hamar, som blant annet står bak CC Mart'n Hamar og CC Gjøvik.Byggearbeidene er allerede igangsatt, og etter planen skal det topp moderne kjøpesenteret åpnes til julehandelen 2014.