Fornøyd gjest ville kjøpe hotell

Gjesten fra Ukraina har trolig ikke sovet i bedre hotellsenger enn på Sunnmøre.

Penger - Foto - Scanpix

En ukrainsk gjest var så fornøyd med oppholdet på Sunnmøre at han like godt ville kjøpe hele hotellet, skriver vg.- Jeg tviler ikke et øyeblikk på at han hadde råd til å cashe det ut - men hotellet er altså ikke til salgs, humrer Terje Devold, direktør i reiselivsselskapet 62° Nord, som eier Storfjord Hotell med 23 værelser og storslagen utsikt mot Sunnmørsalpene.Han opplyser om at de har flere pengesterke kunder som får oppleve Sunnmøre på rød løper, uten å bry seg nevneverdig om regningen - som løper på opp mot 70.000 kroner døgnet. Likevel er det sjelden at de forsøker å kjøpe opp hotellet.- Han ga seg heller ikke, og maste i tre måneder før han til slutt spurte om vi kunne bygge et tilsvarende hotell til ham et annet sted på Sunnmøre, forteller Devold til avisen.