Megarabatt på Ryanair-gründerens slott

Vil du kjøpe Ryanair-gründer Tony Ryans engelske slott? Nå får du 519 millioner kroners rabatt.

Foto: Scanpix

Ryanair-grunleggerenTony Ryan brukte utrolige 755 millioner kroner på å pusse opp slottet sitt. Nå selges det for "bare" 236 millioner kroner, skriver vg.Prisfallet beskrives som det største for en enkelteiendom i irsk historie, men eiendommen er fortsatt det dyreste "huset" til salgs i Irland, 25 kilometer vest for Dublin.Ryanair-grunderen døde i 2007, og siden da er det sønnene Declan og Cathal som har forvaltet eiendommene.For bare tre år siden var slottet, som kalles "Lyons Demesne", verdt hele 600 millioner kroner.Dette får du med på kjøpet:- Svømmebasseng - Appelsinplantasje - Tradisjonell irsk pub - Freskomaleri av Gaspare Gabrielli - Kino - Helikopterdekk - Fem hytter - Egen innsjøSe en YouTube presentasjon av slottet her Les mer om Lyons Demesne eller Lyons Estate