Rom-tomten på Årvoll skal være solgt

Romfolkets "velgjører" Vanessa Quintavalle har fått en siste hevn. Tomten skal hun allerede ha solgt.

Vanessa Quintavalle. Foto: Tore Meek / NTB scanpix.

Å invitere romfolket til Årvoll ser ut til å være en siste hevn fra Vanessa Quintavalle mot naboene til grustaket, skriver Finansavisen.Avisen fikk fra flere hold i går høre at Quintavalle alt skal ha solgt grustomten videre til en tredjepart. Eiendommen skal ha blitt annonsert straks hun overtok Albert Kr. Hæhres 50 prosent eierandel i Årvoll Eiendom, med virkning fra 30. juni.- Det jeg vet, er at hun har vært i forhandling med flere aktører om kjøp. Jeg har fått forståelse for at hun har gjort avtale om salg, men kan ikke bekrefte det, sier Hæhre.Annonsen fokuserer på muligheten for å bygge enebolig og leiligheter - og at det "ikke er lagt føringer i reguleringsplanen på hvor mange boenheter arealet skal fordeles på".Finansavisens andre kilder hevder med større sikkerhet at tomten skal være solgt. Kjøper og kjøpesum er ikke kjent.Oppgjøret er dog ikke sluttført ennå.- Vår opprinnelige avtale var at hun skulle drive ridesenteret og at jeg skulle få dekket mine kostnader med tomten, sier Hæhre.Les hele saken i dagens avis.Følg HegnarOnline på Facebook her!