Romfolk, nabokrangler og mulighet for enorme økonomiske gevinster

Vanessa Quintavalle står frem som skytsengel for romfolket. En omregulering av tomten på Årvoll vil derimot kunne gi gevinster i hundremillionersklassen.

Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix.

Etter en lengre periode med bråk rundt romfolkets levekår i Oslo dukket Vanessa Quintavalle opp i helgen som skytsengel og forbarmet seg over de hjemløse.Finansavisen kan i dag fortelle at det ligger åresvis med nabokrangler, mislykkete omreguleringsforsøk, trakassering av naboer og et mulig hevnmotiv bak den tilsynelatende uselviske handlingen.Bak Quintavalles aggressive opptreden ligger det nemlig klare økonomiske ambisjoner. På tvers av alle lovnader til Oslos politikere om ridesenter på Årvoll, er det boliger som egentlig frister Quintavalle. Det vil kunne gi gevinster i hundremillionersklassen.Hele historien finner du i tirsdagens utgave av Finansavisen.