Boligluksus for statsrådene

Et knippe av Jens Stoltenbergs statsråder bor i et av Oslos flotteste strøk. Det betaler de ikke en krone for.

Publisert 11. aug. 2012 kl. 10.44
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.10
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 183 ord
Foto: Finansavisen

Rigmor Aasrud, Sigbjørn Johnsen og Liv Signe Navarsete er blant Jens Stoltenbergs utvalgte som kan velte seg i gratis luksus i Gimle terrasse. Der har de naboer som Jacob Stolt-N ielsen, Torstein Tvenge, Elisabeth Grieg, Christen Sveaas, Simen Haare og Ingeborg Moræus Hanssen, skriver Finansavisen.Statsbygg eier Gimle terrasse 5-7. «Statsrådgården» består av 20 leiligheter fordelt på 2.200 kvadratmeter, noe som gir en snittstørrelse på rundt 100 kvadratmeter pr. leilighet. Prisene i området ligger ifølge avisen på vel 130.000 kroner meteren, og dermed er regjeringsbygården verdt rundt 250 millioner kroner.- Gimle kommer til å være Norges dyreste boligstrøk også fremover, selv om Tjuvholmen begynner å komme høyt - jeg vil si overraskende høyt. På Gimle vil folk rett og slett bare bo. Kjendistettheten er veldig høy, uttalte Odd Kalsnes i Privatmegleren til Hegnar Online tidligere i år.Kommunikasjonssjef Trude Måseide ved Statsministerens kontor (SMK) opplyser til Finansavisen at Statsministerens kontor stiller møblerte leiligheter til disposisjon for medlemmer av regjeringen og den øvrige politiske ledelse i departementene og ved Statsministerens kontor som ved tiltredelsen er bosatt mer enn 40 kilometer fra arbeidsstedet.Følg HegnarOnline på Facebook her!