KjøpLogg inn

- Leiligheter til halv pris 250 meter unna

Skal du bo på "den grommeste tomta", må du bla opp. - Ingen menneskerett å bo midt i Oslo, sier eiendomsutvikler, og avviser at Norge lider av boligmangel.

Publisert 13. aug. 2012 kl. 14.00
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.12
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 167 ord
Illustrasjonsfoto: DNB Eiendom.

Eiendomsutvikler Hans Kristian Aamodt i selskapet Mosking mener boligkjøpere må fire på adresse-kravene.- Slik jeg ser det, har vi ikke noen boligmangel i Norge. Leter du bare litt utenfor gryta, er det mange boliger å få kjøpt. (...) Det er ingen menneskerett å bo midt i Oslo sentrum, sier han til Finansavisen.Mosking legger snart ut leilighetsprosjektet Stortingsgata 6. Snittprisen på drøye 50.000 kroner per kvadratmeter er langt over snittet i området.- Du får kjøpt leiligheter for halve prisen 250 meter unna, men vil du bo på den grommeste tomta i Lillestrøm, er dette prisen, sier Aamodt.Ifølge avisen starter prisene trolig på ca. 2,4 millioner kroner. Prosjektet teller rundt 40 enheter fra 48 kvadratmeter og oppover. "Juvelen i kronen", toppleiligheten på 150 kvadratmeter og 120 kvadratmeter takterrasse er priset til 11 millioner kroner.Eirik Frøytlog i DNB Eiendom Lillestrøm har fått over 500 henvendelser på prosjektet.DNB Eiendom Nybygg regner med salgsstart medio september, mens Mosking anslår overfor Finansavisen at spaden går i jorden i oktober.Følg HegnarOnline på Facebook her!