Thorstvedt kjøpte Bærum-villa for 13,2 millioner

Erik Thorstvedt og konen har forlatt Stavanger til fordel for Bærum.

Publisert 13. aug. 2012 kl. 09.25
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.12
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 153 ord
Tjernsrudveien 27. Foto: Google Street View.

Tidligere proff- og landslagskeeper i fotball, Erik Thorstvedt, tok i slutten av juni med seg konen Siv Bore Thorstvedt, og flyttet til Bærum, skriver Asker og Bærums Budstikke.13,2 millioner kroner måtte Thorstvedt ut med for å sikre seg villaen i Tjernsrudveien 27 på Jar, noe som også fremgikk av en oversikt Finansavisen la frem 27. juli.- Det er fint, det. Det har vært bra så langt. (...) Jeg reiser veldig mye, og jobber mye på Østlandet. I tillegg har konen bodd i området tidligere. Derfor var det OK å flytte, sier 49-åringen, som nå er mest kjent som programleder for TV2-programmet "Matchball Mandag".Ifølge Budstikka var Thorstvedts boligkjøp det 4. største tinglyste salget i juli.En omsetning til 14,9 millioner i Broveien på Nesøya og 16,7 millioner kroner i Svaneveien på Snarøya kommer foran. Det gjør ikke minst også salget av en bolig på Lysaker Torg til hele 49,225 millioner kroner.Følg HegnarOnline på Facebook her!