Storbritannias dyreste hus er til salgs

Har du 100 millioner pund å avse, kan drømmeboligen bli din.

London Foto: Scanpix Åserud, Lise
Næringseiendom

Storbritannias dyreste bolig som ligger i The Bishops Avenue i London, populært kalt milliardærgaten, er til salgs, skriver di.se.Gaten er kjent som den aller dyreste boliggaten i Storbirtannia, og kalles på folkemunnet "Billionaires Row", på grunn av de høye boligprisene.Boligen som er til salgs heter "Heath Hall", og utsalgsprisen ligger på 100 millioner pund eller om lag 919 millioner norske kroner.Med på kjøpet får du 14 soverom, kinosal, vinkjeller og én hektar hage.Herregården ble bygget i 1910 av en engelsk forretningmann , og er renovert av gresk-britiske boligentreprenøren Andreas Panayiotou. Han kjøpte selv boligen i 2006, og har brukt nærmere 200 millioner kroner på oppussingen.

Nyheter
Næringseiendom