Enorm Stavanger-villa knuser prisrekorden?

Eiendomsmegler Jone Thomassen kan også lokke med Stavangers "desiderte indrefilet av en tomt".

Foto: Focus Eiendomsmegling.
Næringseiendom

Jone Thomassen i Focus Eiendomsmegling har fått i oppdrag å selge den 100 år gamle Røde Kors-villaen i Eiganesveien 95 A, og tror det ikke-verneverdige huset med 800 kvadratmeter bruksareal kan sprenge prisrekorden i oljebyen, skriver Finansavisen.- Det er litt avhengig av hvilken type mennesker som kjøper, men selve eiendommen bør ligge på 22-28 millioner kroner, sier han.Blant "en god del" interessenter er både utbyggere og selskaper, samt noen "private, pengesterke personer" kontaktet. Megler ser ifølge avisen huset for seg enten som fortsatt kontorvilla, ombygd privatbolig eller representasjonsvilla.Oppussing til privatbolig krever ifølge Thomassen utlegg på 3-4 millioner kroner.Les også: Er han Stavangers råeste megler? I tillegg håper Thomassen på 11-13 millioner for 1.250 kvadratmeter tomt i Eiganesveien 95 C, der en nedlagt barnehage står i dag.- Det er bare en tomt, men byens desiderte indrefilet av en tomt. For den er det sikkert 100 kjøpere, men det kommer an på om vi skal legge ut hele eiendommen under ett eller selge dem hver for seg.Prisrekorden for boliger i Stavanger er ifølge Thomassen Kristoffer Stensruds tidligere leilighet i Holmen-prosjektet midt i sentrum. Denne fikk Skagen-gründeren 21 millioner kroner for i 2010.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Personlig økonomi