NæringsEiendom skriver i sin siste utgave at Christian Ringnes har pøst hundrevis av millioner kroner inn i egne kulturprosjekter - både litt sære og mer folkelige.Avkastningen på disse prosjektene er dog ikke så mye å skryte av. At kulturengasjementet har kostet investoren, er Folketeateret ifølge bladet et eksempel på.- Vi trodde vi gjorde noe smart, og hadde sett noe som andre ikke hadde sett da vi kjøpte Folketeateret. Men vi regnet gærent, vi kjøpte for dyrt, bygget for dyrt, og fikk ikke til scenen sånn som vi skulle.- I stedet for å tjene 100 millioner, har vi tapt 50 eller 100 millioner kroner på det. Markedet så ganske mye bedre enn oss hva dette egentlig var verdt. Dette var den dårligste dealen vi noen gang har gjort! sier en tydelig investor, ifølge NæringsEiendom med et snev av latter i stemmen.Ifølgegjør Ringnes det derimot skarpt ellers i eiendom. Han skal være god for 2,3 milliarder kroner, ifølge 2012-tallene.