Reitan kjøper kjempevilla for 50 millioner

Magnus Reitan har kjøpt en eiendom på Frogner i Oslo for 50 millioner kroner.

Foto: Scanpix
Næringseiendom

Magnus Reitan har kjøpt Frederik Stangs gate 20 på Gimle i Oslo. Naboeiendommen til Petter Stordalens Choice gikk for 50 millioner kroner, erfarer Finansavisen.Eiendommen har tidligere vært boligeiendom, men Tannlegeforeningen har hatt dispensasjon til å bruke den som kontorer.Skipsreder selger luksusvilla i Bergen for 60 millionerDe to eiendomsutviklerne Hans Kristian Aamodt og Stig Johnsen i Mosking AS er selgere av eiendommen. De skal ha kjøpt den relativt nylig for omkring 42 millioner kroner.- Vår plan var å bygge om eiendommen og leie den ut, sier Johnsen til avisen.Han avviser likevel at salget er helt i boks.- Vi har to interessenter. Den ene av dem er mer profilert enn den andre. Vi jobber for harde livet, sier hanEtter det Finansavisen kjenner til skal imidlertid selger ha akseptert budet fra Reitan.Les også: Smell for Stordalen og ReitanHer rives leiligheter bort for voldsomme priser

Nyheter
Næringseiendom