100 år uten oppussing - byvilla gikk for 28 millioner

Privatmeglerens Odd Kalsnes klarte årsbeste for oppussingsobjekt på Frogner. Reitan-fest var triggeren.

Foto: Privatmegleren.
Næringseiendom

Godt beliggende, klassiske byvillaer er i skuddet, skriver Finansavisen.Nå har advokat og eiendomsmegler Odd Kalsnes i Privatmegleren Aveny satt årsrekord for boliger i Norge, ved å hanke inn 28 millioner kroner for Halfdan Svartes gate 14 C på Frogner i Oslo.Hans Parr Lampe betalte 3,6 millioner i slutten av 1994, og eiendommen har dermed steget godt over én million i hvert av de drøyt 18 årene siden.Huset er imidlertid alt annet enn innflytningsklart, og takstmann Hans Petter Bjørnstad er ifølge avisen tydelig på at boligen ikke har blitt oppgradert nevneverdig siden det ble bygget i 1919.Eiendommen består av drøye 1,1 mål tomt inn mot Frognerbekken, med 497 kvadratmeter bruksareal over to etasjer pluss loft og kjeller. En dobbel garasje følger også med.- Etter innvielsesfesten til Ole Robert Reitan har mange fått opp øynene for at det er mulig å få det veldig hyggelig i de gamle villaområdene på Frogner, sier Kalsnes til Finansavisen.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Personlig økonomi