Eksperter i kø for å slakte boligmeldingen

Regjeringens boligmelding har blitt slaktet av boligaktørene. Bransjen vil ha konkrete forslag, ikke utredninger.

Torbjørn Ek. Foto: Finansavisen.
Næringseiendom

- Jeg synes det er i overkant mange runde og svulstige formuleringer, og det gjenstår å se når tiltakene konkretiseres. Det er trolig riktig å søke å legge til rette for at flere kan være deltagere i boligmarkedet. Dog er det altoverskyggende at boligproduksjonen må økes -det er det eneste som kan dempe en uønsket høy prisvekst, sier eiendomsmegler Torbjørn Ek til FinansavisenEk er langt fra den eneste som er kritisk til regjeringens boligmelding. Flere kilder avisen har snakket med etterlyser konkrete løsninger, og uttrykker irritasjon over svulstige og runde formuleringer.- Jeg savner signaler om hva man tenker om boligbeskatningens betydning for tilbud og etterspørsel i boligmarkedet, sa han. Flere andre eksperter avisen har snakket med etterlyser konkrete forslag.

Nyheter
Næringseiendom