Tyske Commerzbank har analysert europeiske boligmarkeder, og i en rapport konkluderer storbanken med at sannsynligheten for et boligkrakk er langt større i Sverige og Finland enn i Norge.Det melder Estate Nyheter.Commerzbank har studert trendene de siste 15 årene, med oppgangstider, nedturer, stabilisering - og oppgang igjen.- De mest sannsynlige stedene å lete etter neste boligkrakk er Sverige og Finland. Landene er i fasen der oppgangen mister kraft, og som senere blir etterfulgt av en nedgang, skriver banken ifølge nettstedet.Norge og Tyskland er ifølge Commerzbank i første fase av syklusen, altså med stigende priser. Mens Tyskland er i starten av oppgangsfasen, har Norge kommet litt lenger.Spania og Frankrike er ifølge Estate blant de åpenbare taperne i rapporten. Her forventes prisene å fortsette fallet.