Hvis du investerer over 500.000 euro, eller 3,75 millioner kroner, på eiendom i Spania, og du skal få permanent oppholdstillatelse i landet.Dette løftet skal innfris at en ny lov som forventes vedtatt senere i år, melder Property Wire ifølge Affärsvärlden på nett.Den varslede loven ventes å øke interessen spesielt fra Asia. Bare kineserne spås å ha 100 millioner euro klare for eiendomsinvesteringer.Ifølge eiendomsmegleren Lucas Fox ble 80 prosent av meglerformidlede boliger i 2012 solgt til utlendinger, med Barcelona og Ibiza som de mest populære destinasjonene.Property Wire melder ifølge det svenske nettstedet også om en annen lovendring. Den er alt godkjent av nasjonalforsamlingen, og ventes å tre i kraft denne sommeren.Hensikten med loven er å begrense svart boligutleie til turister. Bare i Madrid tror myndighetene at 3.000 boliger leies ut uten tillatelse.