KjøpLogg inn

Boligprisene svakt opp

Den underliggende pristrenden i boligmarkedet holder seg positiv - såvidt.

Publisert 3. juni 2013 kl. 11.07
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 102 ord
Foto: Finansavisen.

Tall fra Eiendomsmeglerforetakenes Forening (EFF) lagt frem mandag viser at boligprisene steg 0,1 prosent fra april til mai.Sesongjustert var prisene opp 0,1 prosent.Det vil si at den underliggende prisutviklingen i mai var positiv.Boligprisene i mai var 6,5 prosent over nivået i tilsvarende måned i fjor.Slik har det gått I mai i fjor steg boligprisene 0,2 prosent nominelt (sammenlignet med april), mens de steg 0,1 prosent sesongjustert.I april var boligprisene opp 1,3 prosent fra mars, mens de sesongjustert var opp 0,4 prosent.Boligprisene i april lå 6,6 prosent over nivået i tilsvarende måned året før. Vi kommer med mer utover dagen.Følg HegnarOnline på Facebook her!