KjøpLogg inn

Kjendisinvestor solgte Kollen-villa til Bjørgen

Tore Aksel Voldberg står som selger av Marit Bjørgens nyinnkjøpte villa i Holmenkollen. 7,5 millioner kroner fikk han.

Publisert 6. juni 2013 kl. 15.18
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.34
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 191 ord
Marit Bjørgen. Foto: Eivind Yggeseth.

NTB kunne i går fortelle at Marit Bjørgen og Fred Børre Lundberg har kjøpt 163 kvadratmeter villa i Thorleif Haugs vei i Holmenkollen.Bjørgen ville helst ikke ut med prisen, men Finansavisen skriver i dag at Bjørgen og Lundberg har betalt 7,5 millioner kroner for huset.Skidronningen vil eie 60 prosent, mens den tidligere kombinertstjernen skal eie de resterende 40 prosentene. Lundberg eier for øvrig leiligheten paret nå har lagt ut for salg.Selgeren av villaen i Thorleif Haugs vei er ifølge avisen Tore Aksel Voldberg, gjennom sitt selskap Solon Eiendom.Therese lenger unna Sokndal Sparebank har gitt et lån på 3,2 millioner kroner, mens Nordea har fraveket et pant på 4 millioner, skriver Finansavisen.Ifølge NTB har flyttingen én ulempe for Bjørgen. Avstanden til der Therese Johaug bor øker fra 200 meter til rundt tre kilometer, eller grovt regnet to sprintprologer.- Jeg er 33 år og i en alder hvor det ikke alltid er like lett å motivere seg. Men en kan ikke la være å bli smittet av gutsen og gløden Therese legger for dagen. Det er mye takket være henne at jeg fortsatt driver på, sier Bjørgen til nyhetsbyrået.Følg HegnarOnline på Facebook her!