KjøpLogg inn

Reitan selger eiendom for nær én milliard

Reitan-familien og partnere selger nå syv eiendommer i Trondheim for nær én milliard kroner.

Publisert 4. juni 2013 kl. 09.19
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 130 ord
Odd Reitan og hans to sønner Magnus og Ole Robert Reitan. Foto: Ned Alley / Scanpix.

Som Finansavisen kunne fortelle 10. mai selger Odd Reitan sammen med partnerne Øyvind Christensen og Ingolv Høyland nå syv lager- og logistikkeiendommer i Trondheim til Oslo Pensjonsforsikring (OPF).Prislappen er på 928 millioner kroner skriver DN i dag.- Det er nesten 200 mål med eiendom vi har utviklet, og vi er veldig glade for å ha fått med oss OPF. I dagens finansmarked er det tungt å bygge, sier Christensen til avisen.Hvor stor gevinsten på salget er vet han ikke.- Det vet jeg ærlig talt ikke, jeg har ikke regnet på det. Det er store byggverk det er snakk om og et prosjekt jeg har holdt på med i ti år. Det har vært en omfattende prosess, og ennå er vi ikke ferdig, sier Christensen til DN.Følg HegnarOnline på Facebook her!