- Blir neppe kaostendenser i utleiemarkedet

Det er flere boliger til leie, men færre på visning.

Foto: Heiko Junge / SCANPIX.
Næringseiendom

- Normalt ville det vært 15-20 stykker på en visning som dette nå, men det er så utrolig mye ledig i markedet, sier eiendomsmeglerfullmektig Kjetil Haavardstad Jacobsen i Uteleiemegleren til dn, etter å holdt visning på en toroms i Jordal Terasse.Han mener det er vanskelig å få folk på visning, og at man ofte må gå ned i pris for å få nok interessenter.- Det kommer til å bli ganske dannet og ryddi, hvor de som har virkelig lyst på bolig kommer til å få det. Det kommer også til å bli en del skuffede utleiere som ikke får prisene de hadde drømt om, sier kommunikasjonssjef i Utleiemegleren Nikolaos Farmakis til avisen.Han følger nøye med på utleiemarkedet og ser at ting har endret seg frem mot årets høysesong i utleiemarkedet.

Nyheter
Næringseiendom