- Det er krevende å leie ut til høye priser nå

- Sommertemperaturen på leiemarkedet er ikke like høy som til vanlig, hevder Nikolaos Farmaki hos Utleiemegleren i Oslo.

Foto: Finansavisen.
Næringseiendom

Leiemarkedet er ikke like hett som på samme tidspunkt i fjor, skriver VG.- Sommertemperaturen på leiemarkedet er ikke like høy som til vanlig. Vi opplever at det er krevende å leie ut til høye priser nå, og vi har måttet senke prisene på utleie. Det er også færre folk på visning enn hva det pleier på denne tiden av året, sier kommunikasjonssjef Nikolaos Farmaki hos Utleiemegleren i Oslo.Leder Lars Aasen i Leieboerforeningen oppfatter derimot leiemarkedet som like presset som tidligere år. Prisene i byene med mange studenter er ute av kontroll, mener han.- I Oslo er markedsleie for en vanlig toroms over 11.000 kroner per måned. Det sier seg selv at med så høye bokostnader må dette får store konsekvenser for unges økonomi. For studenter betyr de høye bokostnadene at mange må prioritere ekstrajobb ved siden av studiene, sier Aasen til VG.

Nyheter
Personlig økonomi