Ga 19,5 millioner for villa, pusset opp for 12 millioner

- Veldig moderat sammenlignet med hva gutta i Oslo driver med, sier Bjørn Maaseide. Han er god for over 700 millioner.

Foto: Scanpix
Næringseiendom

Finansavisen og Rogalands Avis skrev i desember 2011 at Bjørn Maaseide hadde bladd opp 19,5 millioner kroner for en gammel murvilla i Stavangers beste boligstrøk.Nå har han brukt 12 millioner kroner på å pusse den opp, skriver DN.- Det ble dyrt å pusse opp, men veldig moderat sammenlignet med hva gutta i Oslo driver med. Vi har blant annet gravd ut hele kjelleren samtidig som vi har bevart den gamle stilen, så vi unnet oss et større utbytte enn vi vanligvis gjør, sier Maaseide.Utbyttet kom i fjor på nærmere bestemt 16,5 millioner kroner.God for over 700 millioner Ifølge avisen har Maaseide Promotion nå bokførte verdier for 434 millioner kroner. I tillegg ble Maaseides eierandel i Elixia verdsatt til 321 millioner da Sats og Elixia nylig slo seg sammen.Dermed sitter han på verdier for langt over 700 millioner kroner.- Det er et veldig "healthy" konsern med høy egenkapital og et bra grunnlag, sier den tidligere volleyball-stjernen til DN.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Næringsliv