Nå dumper de boligprisene

Flere leiligheter i Oslo er satt ned i pris over sommeren, enkelte opp mot én million kroner.

Næringseiendom

Eiendomsmegler Espen Hordnes og boligselger ble forrige uke enige om å redusere prisen på den litt over hundre kvadratmeter store leiligheten på fasjonable Gimletoppen med én million kroner, rundt 10 prosent, til 9,9 millioner kroner, skriver dn.- Jeg syns ikke den lå så høyt, men markedet synes det, sier Hordnes, som nå har fått interessenter på kroken etter at leiligheten har vært forsøkt solgt siden påsketider.Så langt i august er det en nedgang i publiserte boligannonser på rundt 10 prosent sammenlignet med tilsvarende periode i fjor, ifølge Finn som likevel karakteriserer 7.800 publiserte annonser på landsbasis som et høyt volum.- Nordmenn har nettopp kommet hjem fra ferie, og vi har hatt en knallsommer, noe som kan bety at vi kommer senere i gang med boligsalget, sier Johan Fredrik Høvås i Finn Eiendom til avisen.

Nyheter
Næringseiendom