Nesten ingen sjøhytter solgt tross knallsommer

Akkurat nå ligger det usolgte kremhytter ute på markedet for én milliard.

Foto: Scanpix
Næringseiendom

Den beste sommeren på mange år er på hell. Likevel flommer kysten over av usolgte sjøhytter, skriver Finansavisen lørdag.- Kjøpersiden får ikke av hengslene selv om sommeren 2013 var fin, sier en eiendomsmegler Finansavisen har vært i kontakt med.Avisen skriver at en liten ringerunde bekrefter at de store salgsvolumene lar vente på seg.I Lillesand er det kun solgt fire hytter siden påske.- Én gikk i april, men tre gikk i juli. To ble solgt for 7,3 millioner kroner og én for 8,5 millioner, forteller eiendomsmegler Gustav J. Sædberg i Meglerhuset Sædberg i Kristiansand.LES HELE SAKEN I LØRDAGENS UTGAVE AV FINANSAVISEN.

Nyheter
Næringseiendom