Profilert megler kjemper for sine rettigheter

Eiendomsmegler Miguel Sørholt kjemper for å beholde retten til å drive under Privatmeglerens navn.

Miguel Sørholt. Foto: Finansavisen.
Næringseiendom

Eiendomsmegler Miguel Sørholts franchiseavtale med Privatmegleren er sagt opp fra 1. oktober. Sørholt har stevnet Privatmegleren for usaklig oppsigelse og har gjennom en midlertidig forføyning bedt Oslo Tingrett om å sikre ham retten til å bruke Privatmeglerens navn og tilgang til viktige databaser inntil saken er behandlet i en rettsak, skriver dn.- Jeg har aldri hatt lignende problemer som det jeg har hatt med Nordea, sa Sørholt i retten i går med henvisning til at han har vært partner i fire andre banker i tillegg til Nordea som eier Privatmegleren.Ifølge avisen er Sørholt og Privatmegleren helt uenige om bakgrunnen for oppsigelsen av Sørholts avtale med meglerkjeden.Mens Sørholt mener kjeden vil ha tilgang til hans rettigheter til å etablere kontorer, anklager Privatmegleren Sørholt for å ikke være langsiktig.

Nyheter
Næringseiendom