Selger slott med Tesla på kjøpet

Magnus Reitan lokker med en Tesla sports-el-bil til den som blar opp 40 millioner kroner for palasset hans på Nesøya i Asker.

Næringseiendom

I fjor høst slo Rema-arving Magnus Reitan til og kjøpte en byvilla på Frogner i Oslo vegg i vegg med hovedkvarteret til Petter Stordalens Choice Hotels, skriver Finansavisen i dag.Reitan la da 50 millioner kroner på bordet for Tannlegeforeningens townhouse i Frederik Stangs gate 20.Nå selger Reitan sitt gamle hus i Taglugnveien 13 på Nesøya i Asker. Prakteiendommen kjøpte han for 28 millioner i 2003 og i tillegg skal Reitan ha lagt minst 10 millioner i oppussing. Taksten er nå på 46 millioner kroner, men Reitan nøyer seg med en prisantydning på 40 millioner.- Det er en standard helt uten like. De har brukt mye penger på dette. Strandlinjen er en ordentlig beach som du må til Rivieraen for å se. Det var ihvertfall slik jeg følte det da jeg var der. Innvendig er alt oppgradert med skreddersøm bygget på stedet, sier megler Odd Kalsnes til Finansavisen.Vel vitende om at mange før ham har flyttet bort fra nettopp Nesøya og inn i større villaer i sentrum, har Reitan valgt å sukre huskjøpet litt ekstra. Han lar nemlig sin to år gamle Tesla el-bil bli med på huskjøpet. Interessenter kan dermed fyke forbi køen til og fra jobb i Oslo.Les hele saken i dagens Finansavisen!

Nyheter
Personlig økonomi