Stein Erik Hagens Canica AS kjøper Fritzøe Eiendoms aksjer i Eiendom Farris Bad, og blir dermed eneeier av spahotellet i Larvik, skriver Estate Nyheter.- Etter at hotellet nå har vært i markedet for salg noen måneder, mener vi mulighetene for videreutvikling og fremtidig verdibygging vil være større i egen regi enn ved alternativene salgsprosessen har kartlagt, sier Canica-sjef Peter A. Ruzicka i en pressemelding.Fritzøe Eiendom-sjef Thor Eika påpeker overfor Østlandsposten at drift av hotellbygg ligger utenfor deres langsiktige strategi.- Vi har hele tiden hatt et godt samarbeid med Canica om hotellet. Når de nå overtar 100 prosent er vi sikret en ressurssterk og aktiv eier som vil satse videre på Farris Bad på en måte som også gagner oss, sier Eika.Partene vil ifølge Estate ikke si noe om pris eller andre betingelser i transaksjonen som gjennomføres i løpet av september.